Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu budincă fierbinte ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, miere blândă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Tort cu lapte fierbinte cu glazură de nucă de cocos friptă + VIDEO (tort Lazy Daisy), Fierbinte Toddy, și Fierbinte Toddy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți un vas de copt superficial de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți împreună lapte, suc de lămâie, Scotch (dacă utilizați), unt, miere, coajă și gălbenușuri, apoi amestecați în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
Scotch Whisky
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți albușurile cu un mixer electric la viteză medie până se spumează. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând până când albii țin doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Se amestecă aproximativ o treime din albi în amestecul de făină pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Se toarnă aluatul în vasul de copt și se coace într-o baie de apă până se umflă și se rumenesc, 45 până la 50 de minute.