Tort De Budincă De Semolă
Tortul de budincă de semolă este un vegetarian desert. O porție conține 221 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, nucșoară măcinată, făină de semolă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Budinca De Gris Portocaliu, Budinca De Gris De Afine, și Budinca de gris portocaliu cu ciocolata.
Instrucțiuni
Puneți 1/2 cană de zahăr într-o cratiță grea mică la foc mediu și gătiți până când zahărul este auriu (aproximativ 5 minute). Se toarnă imediat sirop de zahăr într-un vas de 1 1/2-quart souffl acoperite cu spray de gătit, basculare rapid până când straturi de zahăr caramelizat partea de jos a vasului; retrase din circuitul agricol.
Combinați laptele și 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mare grea; se amestecă bine. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în amestecul de lapte. Gatiti la foc mediu-mare la 180 sau pana cand se formeaza bule mici in jurul marginii (nu fierbeti).
Scoateți din căldură (adăugați extract în acest moment dacă utilizați în loc de fasole de vanilie); acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Aruncați fasolea.
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți amestecul de lapte la foc mediu. Adăugați treptat făină și sare, amestecând constant cu un bici. Gatiti 12 minute sau pana la grosime si bule, amestecand constant. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la ouă, amestecând constant cu un bici; amestecați nucșoara. Se amestecă amestecul în vasul pregătit.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când sunt pufoase și aproape setate. (Tortul va fi ușor "jiggly" în centru.) Se răcește în vas 5 minute. (Tortul se va dezumfla ușor în picioare.) Desfaceți tortul din părțile laterale ale vasului folosind o spatulă metalică îngustă.
Așezați o farfurie cu susul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie.