Tort De Budincă De Orez
Tortul cu budincă de orez durează aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 273 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Această rețetă de la Taste of Home necesită stafide, zahăr, ouă și firimituri de cracker graham. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, care nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Torta de Pastores (tort columbian cu brânză și budincă de orez), A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, și A rămas peste orez? Faceți budincă de orez.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron mic; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Între timp, într-un castron mic, acoperiți stafidele cu apă clocotită.
Se lasă să stea 5 minute; se scurge și se lasă deoparte. Într-o cratiță mare, acoperiți orezul cu apă; aduceți la fierbere.
Scurgeți lichidul; adăugați lapte la orez. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când orezul este fraged; pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în gălbenușurile de ou.
Adăugați amestecul de orez, stafidele și coaja de portocală. Bateți albușurile până se înțepenesc; pliați în aluat. Lingurați într-un 10-in uns. tigaie tub.
Se presară cu firimituri.
Coaceți la 350 de euro timp de 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Inversați imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Rulați un cuțit în jurul tubului lateral și Central al tigaiei.
Scoateți tortul pe o farfurie de servire. Praf cu zahăr de cofetărie.
Se servește cald sau răcit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul cu budincă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "