Tort de budincă de lămâie cu coulis de zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu budincă de lămâie cu coulis de zmeură. Această rețetă face 6 porții cu 319 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zmeură în sirop, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Panna Cotta De Lămâie Cu Coulis De Zmeură, Tort de afine-migdale cu coulis de zmeură, și Tort de ciocolată fără făină cu crustă de Pecan Macaroon cu coulis de zmeură.
Instrucțiuni
Faceți tort de budincă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Bateți împreună făina, sarea și 1/2 cană de zahăr într-un bol.
Bateți gălbenușurile, laptele, coaja și sucul și adăugați la ingredientele uscate, amestecând până se combină bine.
Bateți albii într-un castron mare cu un mixer electric până când țin vârfuri moi, apoi adăugați treptat 1/4 cană de zahăr rămasă, bătând și continuați să bateți până când albii țin vârfuri rigide și lucioase.
Bateti aproximativ un sfert de albi în aluat pentru a ușura, apoi ori în albii rămase ușor, dar bine (aluat va fi subțire).
Se toarnă aluatul într-un gratin ușor uleiat de 1 1/2 litru sau alt vas de copt superficial și se coace într-o baie de apă fierbinte până se umflă și se rumenesc, 40 până la 45 de minute.
Faceți coulis de zmeură în timp ce tortul se coace: piure de zmeură cu sirop, zahăr și suc de lămâie într-un blender sau robot de bucătărie.
Se toarnă amestecul printr-o sită fină într-un castron, apăsând pe solide.
Serviți tortul de budincă cu sirop.
Note: Coulis păstrează 3 zile, acoperite și refrigerate. Puteți face, de asemenea, acest coulis cu zmeură proaspătă. Cantitățile vor fi ușor diferite: Folosiți 2 1/2 căni de zmeură proaspătă și 1/4 cană de zahăr.