Tort De Budincă De Căpșuni Cu Rubarbă

Tort De Budincă De Căpșuni Cu Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu budincă de căpșuni cu rubarbă. Această rețetă face 6 porții cu 300 de calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, amidonul de porumb, tulpinile de rubarbă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Budincă De Căpșuni Cu Rubarbă, Tort de budincă de căpșuni-rubarbă, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt o sticlă pătrată de 8 inci sau un vas de copt ceramic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună apă, amidon de porumb și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță mică, apoi se amestecă rubarba. Se aduce la foc mic, amestecând continuu, apoi se fierbe, amestecând ocazional, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă căpșunile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
4
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți împreună oul, laptele, untul și vanilia într-un castron mare, apoi amestecați amestecul de făină până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Rezervați 1/2 cană amestec de fructe, apoi adăugați restul în vasul de copt și turnați aluatul peste el, răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Stropiți rezervat 1/2 cană amestec de fructe peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
8
Coaceți până când o culegere de lemn introdusă în centrul porțiunii de tort iese curată, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft cu 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista