Tortul de budincă cu prune cu susul în jos este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 205 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți frișcă, vanilie, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Budincă Cu Prune Cu Susul În Jos, Tort Cu Prune Cu Susul În Jos, și Tort Cu Prune Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați prunele, 1 lingură de zahăr, sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare kosher într-un castron, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher
Suc De Lămâie
Prune
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Ungeți părțile laterale și partea inferioară a unei tigaie din fontă de 9 inci sau a unei tigaie adâncă. Acoperiți fundul cu felii de prune, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
Tigaie
3
Bateți împreună ouăle, zahărul rămas, Zara, vanilia și untul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Combinați făina, praful de copt și restul de 1/2 linguriță sare kosher; se amestecă în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Sare Kosher
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă aluatul peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
6
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Rulați vârful cuțitului în jurul marginii tortului pentru a slăbi. Inversați pe un platou și serviți cu frișcă îndulcită.