Tort de budincă cu pere și afine Caramel

Tort de budincă cu pere și afine Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu budincă de pere și afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 77 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, pere bartlett, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Budincă de Caramel și pere, Budinca De Pere Caramel, și Pear Cranberry Caramel Crisp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți inserția de gătit de 5 până la 6 qt. aragaz lent * peste tot cu spray de ulei de gătit. Răspândiți uniform caramelul pe fund, apoi deasupra cu un strat uniform de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PerePere
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Se presară cu afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
3
Bateți împreună făina, zahărul, sarea, praful de copt, laptele și untul într-un castron mediu până când se omogenizează în mare parte, rămânând doar bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă peste fructe și se întinde cu o spatulă pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Acoperiți și gătiți până când o scobitoare introdusă în porțiunea de tort iese curată, aproximativ 1 oră și 20 de minute la maxim sau 2 1/4 ore la minim.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
6
Scoateți bazinul din aragazul lent și lăsați tortul de budincă să se răcească 5 minute. Puneți lingura pe farfurii, cu pere în sus și dollop cu crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
7
*Puteți utiliza un 4-qt. aragaz lent, dar poate fi necesar să crească timpul de gătit.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista