Tort de budincă cu nuci de curmale cu sos de vanilie
Data-tort budinca de nuci cu sos de vanilie ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 9 și costă 58 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 277 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, bourbon, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Bare de alimentare pentru Date și piulițe, Tort De Budincă Cu Ciocolată, și Data Budinca Tort Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul granulat, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Combinați laptele, bourbonul, uleiul și vanilia într-un castron.
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Se amestecă curmale și nuci.
Puneți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Presărați zahăr brun peste aluat.
Se toarnă apă clocotită peste aluat (nu se amestecă).
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru (tortul nu va testa curat atunci când este introdus un pick de lemn în centru).
Serviți fiecare pătrat cu aproximativ 2 linguri de sos cald de vanilie.
(Totalurile includ sos de vanilie)