Tort De Budincă Butterscotch
Această rețetă face 15 porții cu 402 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână topping bătut cu carton, amestec instant de budincă de unt, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Butterscotch Torte, Butterscotch-Tort De Brânză Cu Arțar, și Cea Mai Bună Budincă De Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți deoparte 1 cană de firimituri de prăjituri pentru topping. Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți rămase și untul. Apăsați într-un 13-in uns. x 9-în. dish. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Ori în 1-1 / 2 cani biciuit topping.
Într-un castron mic, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute; lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie. Lingură peste stratul de brânză cremă. Se acoperă cu restul de topping bătut.
Se presară cu firimituri rezervate. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.