Cheesecake-ul de dovleac acoperit cu ciocolată necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 170 calorii. 450 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de feeds.epicurious.com. un amestec de ciocolată dulce-amăruie, dovleac, firimituri de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Brânză Cu Dovleac Acoperit Cu Ciocolată, Tort De Brânză Cu Unt De Arahide Acoperit Cu Ciocolată, și Ciocolata Acoperite Marshmallow Pops.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Placă de plăcintă cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până când sunt cremoase și netede, apoi bateți în ou până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați condimente de dovleac, vanilie și plăcintă cu dovleac și amestecați la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Dovleac
Vanilie
4
Se toarnă aluatul în placa de plăcintă și se coace până când marginile sunt setate și centrul este încă puțin clătinat, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați într-un raft pentru a lăsa să se răcească complet. (Cheesecake se va seta complet pe măsură ce se răcește.)
6
Acoperiți cheesecake-ul cu o rundă de hârtie de ceară sau pergament, apoi înfășurați în plastic și răciți până la rece, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
7
Scoateți cheesecake–ul cu dovleac, împachetați cheesecake-ul în lingură de înghețată de fiecare dată și nivelați-l, apoi eliberați-l, cu fața plată în jos, pe 2 foi de copt mici, căptușite cu hârtie de ceară. Congelați până la solid înghețat, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoop
Foaie De Copt
Hârtie De Ceară
8
Topiți jumătate de ciocolată într-un castron mic, adânc, așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, apoi scoateți vasul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
Tigaie
9
Lucrând cu o tigaie de bile de cheesecake la un moment dat (și păstrând cealaltă tigaie înghețată), așezați o lingură de cheesecake pe o furculiță și coborâți-o în ciocolată, apoi puneți ciocolată peste ea pentru a o acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Lăsați excesul de ciocolată să se scurgă, apoi răzuiți fundul furculiței de marginea bolului și întoarceți bila acoperită, cu partea plată în jos, în tigaia căptușită cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Bol
Tigaie
11
Presărați cu firimituri de cracker graham și împingeți un băț de acadea de 3/4 inch prin minge. Repetați cu bilele rămase pe prima foaie de copt. (Dacă cheesecake începe să se înmoaie, reveniți la congelator pentru a se întări.) Puneți la frigider PoP-urile terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop Sticks
Foaie De Copt
12
Topiți ciocolata rămasă într-un alt castron mic adânc în același mod și acoperiți bilele de cheesecake rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Păstrați PoP-urile la frigider sau congelate până la servire.
1
* Cheesecake poate fi copt cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.* Veți avea ciocolată rămasă. Transformați-l în sos de ciocolată cu adaos de smântână grea.* PoP-urile se păstrează refrigerate sau congelate într-un recipient resigilabil până la 3 zile.* Bastoanele de acadea pot fi găsite în secțiunile de coacere ale marilor magazine de artizanat sau online de la Amazon.com.