Tort de brânză cremă cu Salsa de fructe Sassy
Rețeta cremă de brânză de brânză cu Salsa de fructe Sassy ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 2 ore și 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de cremă de brânză, kiwi, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de brânză cremă cu frișcă de miere, Tort De Brânză Cremă Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ingredientele salsa. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră sau până la răcire.
Încălziți cuptorul la 163°.ungeți cu generozitate și făinați 10 sau 12 cani tigaie cu tub canelat sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Într-un castron mediu, bateți amestecul de tort, laptele, crema de brânză, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 1 minut, răzuind bolul în mod constant. Bateți 2 minute mai mult.
Coaceți 38 până la 44 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute; întoarceți-vă cu susul în jos pe raftul de răcire sau pe placa de servire rezistentă la căldură și scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați tortul pe farfuria de servire; se presară cu zahăr pudră. Se amestecă salsa; se servește cu tort. Păstrați tortul acoperit slab. Păstrați salsa acoperită la frigider.