Tort De Brunch Cu Semințe De Lămâie-Mac

Tortul de brunch cu semințe de lămâie-Mac ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de unt, amestec de brioșe betty lemon-Mac, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Brunch De Duminică: Tort De Lămâie Cu Semințe De Mac, Tort De Brunch Cu Semințe De Afine-Mac, și Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia cu tort cu tub canelat de 12 cani; ușor făină. Într-un castron mare, amestecați apa, uleiul și ouăle cu furculița. Se amestecă amestecurile de brioșe până se umezesc.
Se toarnă în tigaie; se întinde uniform.
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și partea superioară este maro aurie. Se răcește în tigaie 15 minute. Întoarceți-vă cu capul în jos pe placa de servire rezistentă la căldură sau pe suportul de răcire.
Scoateți tava; tort rece complet.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, untul și coaja de lămâie. Se amestecă sucul de lămâie până când glazura este netedă și poate fi stropită cu ușurință. Lingura glazura peste partea de sus a tort, lăsând unele burniță în jos partea.