Tort De Brunch Cu Semințe De Lămâie-Mac

Tort De Brunch Cu Semințe De Lămâie-Mac
Tortul de brunch cu semințe de lămâie-Mac ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de unt, amestec de brioșe betty lemon-Mac, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Brunch De Duminică: Tort De Lămâie Cu Semințe De Mac, Tort De Brunch Cu Semințe De Afine-Mac, și Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia cu tort cu tub canelat de 12 cani; ușor făină. Într-un castron mare, amestecați apa, uleiul și ouăle cu furculița. Se amestecă amestecurile de brioșe până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă în tigaie; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și partea superioară este maro aurie. Se răcește în tigaie 15 minute. Întoarceți-vă cu capul în jos pe placa de servire rezistentă la căldură sau pe suportul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți tava; tort rece complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, untul și coaja de lămâie. Se amestecă sucul de lămâie până când glazura este netedă și poate fi stropită cu ușurință. Lingura glazura peste partea de sus a tort, lăsând unele burniță în jos partea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate21
Revista