Tort De Brioșă Cu Vârtej De Ciocolată
Tortul cu brioșă cu vârtej de ciocolată necesită aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 422 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de frișcă, ouă, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 126 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 39%. Încercați Tort De Brioșă Cu Vârtej De Ciocolată, Tort De Brioșă Cu Vârtej De Ciocolată, și Gripa combaterea sfaturi și scorțișoară vârtej caju Data Mug brioșă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. cu generozitate grăsime 12-Cupa canelat tub tort pan.
Într-o cratiță de 2 litri, gătiți toate ingredientele de umplutură la foc mediu-mic 2 până la 3 minute, amestecând continuu, până la omogenizare.
Îndepărtați 1/3 cană de umplutură pentru glazură; pus deoparte. Congelați umplutura rămasă 15 minute până când este groasă ca budinca.
Între timp, într-un castron mare, amestecați toate ingredientele tortului. Puneți jumătate din aluat în tigaie.
Scoateți umplutura din congelator. Puneți cu grijă umplutura în centrul aluatului până la 1/2 inch de marginile tigaiei. Lingura rămasă peste umplutură.
Coaceți 50 până la 65 de minute sau până când partea superioară revine la atingere. Se răcește 15 minute.
Scoateți din tigaie în grătar. Lingura rezervat 1/3 cana de umplere pe tort la glazura. (Dacă este prea gros, umplerea cu microunde la 10 până la 15 secunde folosind un castron mic cu microunde.) Se răcește complet, aproximativ 1 oră.