Tort De Brioșă Cu Vârtej De Ciocolată

Tort De Brioșă Cu Vârtej De Ciocolată
Tortul cu brioșă cu vârtej de ciocolată necesită aproximativ 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 422 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de frișcă, ouă, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 126 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 39%. Încercați Tort De Brioșă Cu Vârtej De Ciocolată, Tort De Brioșă Cu Vârtej De Ciocolată, și Gripa combaterea sfaturi și scorțișoară vârtej caju Data Mug brioșă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 375 F. cu generozitate grăsime 12-Cupa canelat tub tort pan.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o cratiță de 2 litri, gătiți toate ingredientele de umplutură la foc mediu-mic 2 până la 3 minute, amestecând continuu, până la omogenizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Îndepărtați 1/3 cană de umplutură pentru glazură; pus deoparte. Congelați umplutura rămasă 15 minute până când este groasă ca budinca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Între timp, într-un castron mare, amestecați toate ingredientele tortului. Puneți jumătate din aluat în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți umplutura din congelator. Puneți cu grijă umplutura în centrul aluatului până la 1/2 inch de marginile tigaiei. Lingura rămasă peste umplutură.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți 50 până la 65 de minute sau până când partea superioară revine la atingere. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din tigaie în grătar. Lingura rezervat 1/3 cana de umplere pe tort la glazura. (Dacă este prea gros, umplerea cu microunde la 10 până la 15 secunde folosind un castron mic cu microunde.) Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista