Tort De Briose Cu Afine Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu brioșe de afine fără Gluten. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 296 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, zahăr granulat, făină de sorg plus o lingură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brioșă De Afine Cu Făină De Migdale Fără Gluten, Tort Cu Cană De Afine – Fără Gluten, și Tort De Mic Dejun Cu Afine Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați ușor tava de copt pătrată de 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Direcții De Procesare A Alimentelor
Combinați 1 1/3 căni de făină de sorg, zahăr granulat, făină de orez dulce, amidon de cartofi, praf de copt și sare într-un castron de robot de bucătărie mare (14 căni). Puls pentru a combina.
Adăugați untul. Pulsați până când nu sunt vizibile bucăți mari de unt. Amestecul trebuie să pară uniform.
Adăugați ouăle. Puls pentru a combina.
Amestecul va fi uscat. Va rula robotul de bucătărie, adăugați laptele și vanilia prin tubul de alimentare. (Dacă robotul dvs. de bucătărie nu are un tub de alimentare, adăugați laptele în patru adaosuri, amestecând bine între fiecare adăugare.
Adăugați vanilia cu adăugarea finală de lapte.) După ce ați adăugat laptele, amestecați aluatul timp de un minut. Folosind o spatulă flexibilă, transferați aluatul într-un bol mare de amestecare. Aruncați afinele cu făina de sorg rămasă. Îndoiți ușor afinele.
Direcțiile bolului de amestecare aruncați afinele cu făina de sorg rămasă. Reveniți la lingura de lemn și pliați ușor afinele.
Combinați 1 1/3 căni de făină de sorg, zahăr granulat, făină de orez dulce, amidon de cartofi, praf de copt și sare într-un bol mare de amestecare.
Tăiați untul în ingrediente uscate folosind o furculiță sau un tăietor de patiserie până când nu rămân bucăți mari de unt. Amestecul trebuie să se simtă nisipos și să se țină împreună dacă este presat. Folosind o lingură de lemn (sau treceți la un mixer electric), amestecați ouăle. Aluatul va fi uscat. Treceți la un tel cu balon.
Adăugați laptele în patru adaosuri, amestecând bine între fiecare adăugare.
Adăugați vanilia cu adăugarea finală de lapte. După ce ați adăugat laptele, bateți aluatul timp de un minut. Aruncați afinele cu făina de sorg rămasă. Reveniți la lingura de lemn și pliați ușor afinele.
Coaceți până când tortul se rumeneste și un tester de tort introdus în mijlocul tortului iese curat, aproximativ o oră.
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe o grătar pentru a se răci.
Tăiați în pătrate și serviți. Păstrați tortul rămas acoperit pe tejghea timp de până la trei zile.