Tort De Boabe De Cacao

Tort De Boabe De Cacao
Tortul de boabe de cacao necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 260 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanilan, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble, Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble, și Cacao-Boabe Shortcakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Înveliți fundul de 2 (9 inci) Tigăi rotunde pentru tort cu spray de gătit; căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Combinați 2/3 cană de apă, afine, suc de portocale și margarină într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Combinați 1 1/2 căni de zahăr, cacao și făină într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați amestecul de afine și apă clocotită; se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați lichior, vanilie, ciocolată și gălbenușuri de ou; amestecați până se amestecă bine. Puneți aluatul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(din Cutie)(din Cutie)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
7
Bateți crema de tartru și albușuri de ou la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albus de ou în aluat; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
9
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Lăsați să se răcească în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Îndepărtați hârtia de ceară; lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
11
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; întindeți cu jumătate de glazură de ciocolată și acoperiți cu alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
12
Întindeți glazura rămasă deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista