Tort De Biscuiți Cu Ghimbir

Tort De Biscuiți Cu Ghimbir
Tortul de biscuiți cu ghimbir necesită aproximativ 1 oră și 53 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.36 pe portie, veți obține un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 964 calorii. 169 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți apă, melasă, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort De Biscuiți Cu Ghimbir, Tort De Biscuiți Cu Ciocolată, și Tort De Biscuiți Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați o tigaie de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați bucățile de biscuiți uniform în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Presărați ghimbirul zdrobit se subțiază uniform deasupra biscuiților. Completați uniform cu ghimbirul cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4
Într-un castron mare, combinați jumătate și jumătate, ouăle, zahărul brun, melasa, vanilia și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se toarnă peste stratul de biscuiți și se lasă să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
6
Coaceți până devine pufos și auriu, 45 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Se servește cald cu sos de cremă de unt de melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
8
Garnisiți cu nuci, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
9
Într-o cratiță medie la foc mic, combinați untul, smântâna, laptele și melasa. Când se fierbe la foc mic, adăugați zahărul brun și lichiorul de cremă irlandeză. Adăugați încet amestecul de amidon de porumb și gătiți până se îngroașă. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior CremăLichior Cremă
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În1 h, 53 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista