Tort De Biscuiți Cu Căpșuni
Strawberry Biscuit Shortcake este un vegetarian desert. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 302 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Un amestec de praf de copt, făină, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Biscuiți Cu Căpșuni, Crema Biscuit Strawberry Shortcake, și Zahăr Acoperite Biscuit Strawberry Shortcake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea; tăiați în scurtare până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă 3 linguri de lapte până se formează un aluat gros.
Aruncați patru movile de aluat pe o foaie de copt unsă.
Periați cu laptele rămas.
Se coace la 375 la 14-16 minute sau până se rumenesc.
Puneți biscuiți cu fructe de pădure și frișcă în boluri mici sau pe farfurii de desert.