Tort De Bezea Peste Noapte

Tort De Bezea Peste Noapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tort de bezea peste noapte. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 305 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână unt, topping bătut, zmeură în sirop și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Bezea De Zmeură (Sau Căpșuni) Peste Noapte, Bezea Torte, și Candy Bar Bezea Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați albușurile și sarea într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați crema de tartru; bate 1 minut. Adăugați treptat zahărul, câte 1 lingură, bătând până se omogenizează bine (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
ZahărZahăr
4
Adăugați extract de vanilie. Măriți viteza mixerului la mare și bateți timp de 5 minute sau până se formează vârfuri moi. (Nu subbeat.) Înveliți interiorul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci cu unt și adăugați bezea, răspândind uniform. Rupeți buzunarele de aer tăind bezea cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuțitCuțit
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Puneți tigaia în cuptorul 450. Opriți cuptorul și răciți-l în cuptorul închis timp de cel puțin 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scurgeți zmeura, rezervând 1/4 cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
7
Așezați zmeura într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Apăsați amestecul de zmeură printr-o sită fină într-un castron pentru a măsura 1 1/4 căni. Aruncați solidele. Se amestecă lichidul de zmeură rezervat. Lingurați bezea răcită în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
SitaSita
8
Stropiți cu amestec de zmeură și acoperiți cu topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
ZmeurăZmeură
9
Notă: albușurile care au fost bătute până se formează vârfuri moi păstrează un aspect lucios. Textura albilor este doar ușor rigidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista