Tort de bezea cu mure și migdale
Tort de bezea cu mure și migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 604 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 423 de fani. Un amestec de albușuri de ou, zahăr auriu, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Tort Cu Gem De Mure Cu Cremă De Unt De Bezea Elvețiană, Tort De Bezea Cu Migdale Cu Crema De Zmeura, și Tort de cafea cu mure și migdale.
Instrucțiuni
Căptușiți baza a două cutii de sandwich antiaderente de 20 cm cu fund liber cu pergament de copt.
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Puneți toate ingredientele tortului (cu excepția murelor și folosind doar jumătate din lapte) într-un castron, apoi bateți până când sunt cremoase și bine amestecate. Amestecați 100g mure, împreună cu laptele suplimentar dacă aveți nevoie pentru a slăbi puțin amestecul. Împărțiți între cutiile sandwich și nivelați blaturile.
Bateți rapid albușurile într-un castron curat, adăugând 100g zahăr, câte o lingură, până când sunt foarte groase și lucioase. Se întinde ușor pe una dintre prăjituri, apoi se presară cu migdalele fulgi și se presară suplimentar de zahăr.
Coaceți ambele prăjituri timp de 40 de minute, apoi scoateți tortul fără bezea din cuptor și puneți-l deoparte.
Coaceți tortul rămas încă 30 de minute până când o frigăruie introdusă în tort iese curată. Scoateți cu grijă prăjiturile din cutii și răciți-le pe un suport de sârmă. Când prăjiturile sunt reci, îndepărtați hârtia.
Pentru a servi, întindeți crema pe tortul simplu până la margini. Lingurați peste jeleul de mărăcini, apoi sandwich-ul cu tortul acoperit cu bezea și decorați cu murele rămase.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "