Tort De Bază Cu Unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de bază cu unt. Această rețetă servește 16 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți zahăr, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați pentru tortul de bază cu unt (sau cupcakes), Rețetă De Bază Cu Unt Condimentat, și Glazură De Bază Cu Cremă De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie-mare (utilizați accesoriul cu palete dacă utilizați un mixer în picioare), bateți untul și zahărul până când sunt pufoase și galben pal, 4 până la 5 minute.
Adăugați ouăle, apoi gălbenușurile, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Bate în vanilie.
Într-un alt castron, amestecați făina, praful de copt și sarea. Se amestecă (sau se bate la viteză mică) aproximativ o treime din amestecul de făină în amestec de unt. Se amestecă jumătate din lapte până se omogenizează. Se amestecă încă o treime din amestecul de făină, apoi laptele rămas, urmat de făina rămasă. Răzuiți aluatul în mod egal în două tigăi rotunde de tort de 9 inci cu unt și făină și întindeți nivelul.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute. Se răcește pe rafturi în tigăi timp de 10 minute, apoi se inversează prăjiturile pe rafturi și se îndepărtează tigăile. Se răcește complet înainte de îngheț.Note: înmuiați untul scurt într-un loc cald în bucătărie sau într-un cuptor cu microunde până când este foarte moale, dar nu se topește.