Tort de banane VII

Tort de banane VII
Banana Cake VII ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 172 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 21 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați tort de banane fără ouă , cum se face tortul cu banane, Eggless Banana Cake-Vegan Banana Cake-pas cu pas poze, și Tort ușor de banane cu glazură de frișcă cu banane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Cerneti faina, praful de copt, sifonul, sarea si ienibaharul impreuna si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
IenibaharIenibahar
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremați untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouăle și albusul de ou și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
4
Adăugați piureul de banane, vanilia și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
VanilieVanilie
LapteLapte
5
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Împărțiți aluatul în două tigăi de 9 inch.
7
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește complet și se îngheață cu glazură de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista