Tort de banane cu glazură de nucă de cocos

Tort de banane cu glazură de nucă de cocos
Această rețetă servește 10 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 200 de calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ou, cremă de brânză, banane bine piure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de banane cu glazură de nucă de cocos, Tort de nucă de cocos cu banane cu glazură de brânză cremă, și Tort de banane cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți ușor și făinați o tigaie rotundă de 9 inci, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Bateți împreună făina (1 1/2 căni), praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți împreună untul (1 băț) și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până la palid și pufos. Bateți în ou până se combină, apoi adăugați banane, smântână și vanilie și bateți până se combină bine. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină, amestecând până la încorporare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SmântânăSmântână
BananeBanane
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Întindeți aluatul în tigaia pentru tort și coaceți până când este auriu pal și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Formă De TortFormă De Tort
FrigaruiFrigarui
6
Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei, apoi răsturnați raftul peste tort și inversați tortul pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
Bateți împreună crema de brânză și untul într-un castron folosind bătăi curățate la viteză medie până la omogenizare. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați zahăr de cofetărie, cremă de nucă de cocos și rom (dacă utilizați) și amestecați până se combină. Creșteți viteza la mare și bateți până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Frost top de tort răcit și se presară cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista