Tort de banane cu crumble crumble crunch
Tortul cu banane cu crumble crumble crunch necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 601 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 231 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina auto-crescătoare, bananele și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare includ Gingered dud-Orange Crumble cu pecan Crunch, Eggnog Mic Dejun Crumble Crunch Tort, și Plăcintă cu nuci Pecan fără Gluten tort Bundt cu Crumble de nuci Pecan și glazură de Praline.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C/ventilator 160C / gaz 4 și căptușiți baza și părțile laterale ale unei forme de tort adânci de 20 cm (8 inch) cu fund liber cu pergament de copt. Pentru toppingul de crumble amestecați împreună câte 2 linguri de zahăr, făină și nuci pecan tocate, apoi adăugați untul, tăiat în câteva bucăți și frecați împreună până când aveți firimituri lipicioase. Pune deoparte.
Rupeți ouăle întregi cu o furculiță, apoi amestecați cu piureul de banane, uleiul și laptele până când toate ingredientele umede sunt bine combinate. Într-un vârf separat, mare, în zahărul rămas, făina și nucile pecan și amestecați scurt cu scorțișoara și praful de copt.
Bateți albușurile până se înțepenesc. Pentru a combina, răsturnați amestecul de banane uleioase în vasul cu ingrediente uscate și amestecați rapid până când aveți un amestec neted, fără bulgări. În cele din urmă, folosind o lingură mare de metal sau o spatulă, pliați ușor albușurile de ou, apoi turnați cu grijă amestecul în cositorul pregătit. Se împrăștie peste toppingul de crumble și se coace timp de 1 oră, până când o frigăruie lipită în mijloc iese curată. Verificați tortul cu 15 minute pentru a merge, dacă suprafața se rumeneste prea repede acoperiți cu o altă bucată de pergament de copt.
Odată ce tortul este gata, lăsați-l în forma sa timp de 5 minute, apoi terminați răcirea pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul cu banane. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.