Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu banane cu ciocolată cu glazură de cicoare ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 171 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, oțet, piure de banane din 2 banane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de banane Bundt cu glazură de ciocolată, Glazură De Cafea Cu Cicoare, și Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată.
Instrucțiuni
1
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți tigaia cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Mazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mare, amestecați împreună ulei vegetal, zahăr și piure de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Piure De Banane
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți în oțet și vanilie, urmate de 1/2 lapte. Se amestecă ingredientele uscate. Se amestecă laptele rămas până când aluatul este neted, apoi se toarnă în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Coaceți până când un tester de tort introdus în mijlocul tortului iese curat, aproximativ 30-40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lasă să se răcească.
7
Pentru glazura: într-un castron mic, amestecati împreună cafea, apă, și 1/2 cana cofetari zahăr până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Dressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați zahăr cofetari cu lingura, dacă este necesar, până când glazura atinge consistența dorită. Ar trebui să cadă în panglici groase de pe spatele telului. Scoateți tortul din tigaie și întindeți blatul uniform cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate