Tort de banane cu ciocolată cu glazură de cicoare
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu banane cu ciocolată cu glazură de cicoare ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 171 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, oțet, piure de banane din 2 banane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de banane Bundt cu glazură de ciocolată, Glazură De Cafea Cu Cicoare, și Mărturisirea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată.
Instrucțiuni
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți tigaia cu unt.
Într-un castron mediu, amestecați făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună ulei vegetal, zahăr și piure de banane.
Bateți în oțet și vanilie, urmate de 1/2 lapte. Se amestecă ingredientele uscate. Se amestecă laptele rămas până când aluatul este neted, apoi se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți până când un tester de tort introdus în mijlocul tortului iese curat, aproximativ 30-40 de minute.
Pentru glazura: într-un castron mic, amestecati împreună cafea, apă, și 1/2 cana cofetari zahăr până la omogenizare.
Adăugați zahăr cofetari cu lingura, dacă este necesar, până când glazura atinge consistența dorită. Ar trebui să cadă în panglici groase de pe spatele telului. Scoateți tortul din tigaie și întindeți blatul uniform cu glazură.