Tort De Avocado

Tort De Avocado
Tortul cu avocado ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 487 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Epicurious. 200 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, făină, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 38%. Încercați Tort De Avocado, Tort De Avocado, și Tort De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport în centrul și treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 9x5 inci și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, făina de porumb, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
În vasul unui mixer electric cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați avocado și bateți încă 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați ouă, pe rând, bătând la viteză medie timp de 1 minut după fiecare adăugare. Opriți mixerul și răzuiți-l pentru a vă asigura că totul este bine amestecat. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Cu mixerul la viteză mică, adăugați jumătate din amestecul de făină. Bateți până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați Zara și amestecul de făină rămas. Bateți până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
8
Scoateți vasul din mixerul standului și terminați încorporarea aluatului cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți pe rafturi alternante timp de 30 de minute. După 30 de minute, rotiți rafturile și coaceți încă 15 până la 25 de minute sau până când o frigăruie introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
10
Lăsați să se răcească în tigăi timp de 20 de minute înainte de a se răsturna pe o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
11
Tortul va dura, bine înfășurat, la temperatura camerei timp de până la 4 zile.
12
Din bucurie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista