Tort De Avocado
Tortul cu avocado ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 487 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Epicurious. 200 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, făină, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 38%. Încercați Tort De Avocado, Tort De Avocado, și Tort De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport în centrul și treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 9x5 inci și puneți-le deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați făina, făina de porumb, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Pune deoparte.
În vasul unui mixer electric cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 5 minute.
Adăugați avocado și bateți încă 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați ouă, pe rând, bătând la viteză medie timp de 1 minut după fiecare adăugare. Opriți mixerul și răzuiți-l pentru a vă asigura că totul este bine amestecat. Bate în vanilie.
Cu mixerul la viteză mică, adăugați jumătate din amestecul de făină. Bateți până când sunt încorporate.
Adăugați Zara și amestecul de făină rămas. Bateți până când sunt încorporate.
Scoateți vasul din mixerul standului și terminați încorporarea aluatului cu o spatulă.
Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți pe rafturi alternante timp de 30 de minute. După 30 de minute, rotiți rafturile și coaceți încă 15 până la 25 de minute sau până când o frigăruie introdusă în centru iese curată.
Lăsați să se răcească în tigăi timp de 20 de minute înainte de a se răsturna pe o grătar pentru a se răci complet.
Tortul va dura, bine înfășurat, la temperatura camerei timp de până la 4 zile.