Tort de arici
Tortul de arici de rețetă poate fi făcut în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă face 12 porții cu 536 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 276 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți bicarbonat de sodă, ciocolată rotundă, chipsuri de ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Tort "Arici", Ezhiki-Cookie-Uri Arici, și Ciocolată-Pecan Hedgehog Cookie-Uri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți și aliniați baza un lighean de budincă de sticlă rezistent la căldură de 1 litru și o cutie de pâine de 450 g cu pergament de copt.
Puneți untul și ciocolata într-o cratiță și topiți la foc mic, amestecând. Când ciocolata s-a topit, scoateți-o de pe foc.
Într-un castron mare amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodă și zahărul muscovado. Într-un alt castron bateți împreună ouăle, smântâna acrită și extractul de vanilie.
Se toarnă amestecurile de ouă și ciocolată în făină și se amestecă bine împreună.
Se cântărește 250g în forma de pâine, apoi se pune restul amestecului în bazinul de budincă.
Gatiti ambele prajituri una langa alta la cuptor. Tortul de pâine se va găti în aproximativ 30 de minute, iar tortul de lighean în aproximativ 1 oră. Scoateți prăjitura din cuptor și închideți rapid ușa cuptorului pentru a nu lăsa căldura să iasă. Testați cu o frigăruie introdusă în centru, ar trebui să iasă curată. Dacă nu reveniți la cuptor pentru încă cinci minute. Repetați cu tortul de lighean după aproximativ încă o jumătate de oră. Odată ce fiecare tort este gătit, lăsați să se răcească complet înainte de a se întoarce.
Pentru a face glazura, amestecați cacao și apă pentru a face o pastă netedă. Bateți untul până se înmoaie și bateți treptat în zahărul glazurat.
Adăugați pasta de cacao și bateți până se omogenizează.
Pentru a asambla tortul, tăiați partea superioară a tortului de bazin, astfel încât să fie plat. Întoarceți partea tăiată în jos pe o scândură și tăiați-o pe jumătate vertical.
Întindeți puțină glazură de unt pe fiecare dintre bazele plate și sandwich aceste două suprafețe cu cremă de unt împreună pentru a face o formă de minge de rugby pentru corpul ariciului.
Așezați pe o placă de tort de 30 cm sau o placă de lemn.
Tăiați tortul de pâine pe jumătate vertical. Luați o jumătate și tăiați capătul scurt într-o formă de v pentru a face capul ascuțit. Folosiți puțină glazură pentru a vă atașa de corp.
Tăiați bucăți din tortul de pâine rămas pentru a umple orice goluri. Acoperiți întregul tort în glazură de unt.
Tăiați barele de fulgi în bucăți cuprinse între 2,5 cm și 5 cm. Vârfurile nu trebuie să fie regulate sau chiar în formă. Începând din față împingeți vârfurile în corpul ariciului într-un unghi ușor. Începeți cu piesele mici folosind treptat altele mai mari pe măsură ce mergeți spre spate. Apăsați o ciocolată rotundă în vârful capului pentru a reprezenta nasul și folosiți chipsuri de ciocolată pentru ochi. Folosind un pic de glazură de unt atașați surcea sau bile de aur la ochi.
Tortul se face cel mai bine cu o zi înainte de tăiere și glazură și se va păstra bine timp de 34 de zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.