Tort de arici

Tort de arici
Tortul de arici de rețetă poate fi făcut în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă face 12 porții cu 536 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 276 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți bicarbonat de sodă, ciocolată rotundă, chipsuri de ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Tort "Arici", Ezhiki-Cookie-Uri Arici, și Ciocolată-Pecan Hedgehog Cookie-Uri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Ungeți și aliniați baza un lighean de budincă de sticlă rezistent la căldură de 1 litru și o cutie de pâine de 450 g cu pergament de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Puneți untul și ciocolata într-o cratiță și topiți la foc mic, amestecând. Când ciocolata s-a topit, scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Într-un castron mare amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodă și zahărul muscovado. Într-un alt castron bateți împreună ouăle, smântâna acrită și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Muscovado SugarMuscovado Sugar
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se toarnă amestecurile de ouă și ciocolată în făină și se amestecă bine împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
6
Se cântărește 250g în forma de pâine, apoi se pune restul amestecului în bazinul de budincă.
7
Gatiti ambele prajituri una langa alta la cuptor. Tortul de pâine se va găti în aproximativ 30 de minute, iar tortul de lighean în aproximativ 1 oră. Scoateți prăjitura din cuptor și închideți rapid ușa cuptorului pentru a nu lăsa căldura să iasă. Testați cu o frigăruie introdusă în centru, ar trebui să iasă curată. Dacă nu reveniți la cuptor pentru încă cinci minute. Repetați cu tortul de lighean după aproximativ încă o jumătate de oră. Odată ce fiecare tort este gătit, lăsați să se răcească complet înainte de a se întoarce.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Pentru a face glazura, amestecați cacao și apă pentru a face o pastă netedă. Bateți untul până se înmoaie și bateți treptat în zahărul glazurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați pasta de cacao și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
10
Pentru a asambla tortul, tăiați partea superioară a tortului de bazin, astfel încât să fie plat. Întoarceți partea tăiată în jos pe o scândură și tăiați-o pe jumătate vertical.
11
Întindeți puțină glazură de unt pe fiecare dintre bazele plate și sandwich aceste două suprafețe cu cremă de unt împreună pentru a face o formă de minge de rugby pentru corpul ariciului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
12
Așezați pe o placă de tort de 30 cm sau o placă de lemn.
13
Tăiați tortul de pâine pe jumătate vertical. Luați o jumătate și tăiați capătul scurt într-o formă de v pentru a face capul ascuțit. Folosiți puțină glazură pentru a vă atașa de corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
14
Tăiați bucăți din tortul de pâine rămas pentru a umple orice goluri. Acoperiți întregul tort în glazură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
15
Tăiați barele de fulgi în bucăți cuprinse între 2,5 cm și 5 cm. Vârfurile nu trebuie să fie regulate sau chiar în formă. Începând din față împingeți vârfurile în corpul ariciului într-un unghi ușor. Începeți cu piesele mici folosind treptat altele mai mari pe măsură ce mergeți spre spate. Apăsați o ciocolată rotundă în vârful capului pentru a reprezenta nasul și folosiți chipsuri de ciocolată pentru ochi. Folosind un pic de glazură de unt atașați surcea sau bile de aur la ochi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
16
Tortul se face cel mai bine cu o zi înainte de tăiere și glazură și se va păstra bine timp de 34 de zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista