Tort De Ananas-Morcov
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 15 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 215 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de umplutură vanillan instant budincă și plăcintă, ananas, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, Tortul de Ananas-Morcov al mamei, și Tort de morcovi și ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului, cu excepția morcovilor, cu un mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute. Se amestecă morcovii.
Coaceți 44 până la 50 de minute (46 până la 54 de minute pentru tigaia întunecată sau antiaderentă) sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Într-un castron mare, bateți zahărul pudră, crema de brânză, 2 linguri de unt și vanilia la viteză mică până se omogenizează. Bateți cu viteză medie până când este neted și cremos.
Întindeți glazura peste tort. Cu vârful cuțitului, scor tort în 5 rânduri de 3 rânduri (15 pătrate).
În diagonală pe fiecare bucată de tort marcată, presărați o cantitate mică de fursecuri zdrobite pentru "murdărie."Introduceți decor de morcov în fiecare piesă. La frigider cu 30 de minute înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.