Tort De Ananas Cu Capul În Jos Cu Ciocolată
Ciocolata-Stout cu susul în jos tort de ananas ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 428 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, sare, sulițe de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 133 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strat: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tăiați ananasul în 18 sulițe, de 4 pe 1/2 inci. Dacă folosiți sulițe proaspete de ananas, tăiați-le la aproximativ acea dimensiune.
Turnați untul topit într-o tavă de copt de 13 x 9 inci înclinată pentru a distribui uniform. Cu perie de patiserie, ungeți părțile laterale ale tigaiei cu o parte din unt.
Presărați untul uniform cu zahăr brun, apoi aranjați sulițele de Ananas în 2 rânduri paralele.
Pentru tortul cu ciocolată: aduceți stout la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând ocazional pentru a preveni barbotarea. Gatiti pana se reduce la 1 cana, 10-12 minute. Reduceți căldura la mediu și amestecați untul și pudra de cacao. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul este omogen.
Bateți făina, zahărul brun, praful de copt și sarea împreună într-un castron mare.
Bateți amestecul puternic în amestecul de făină.
Se amestecă bicarbonatul de sodiu în zară până se dizolvă complet și se amestecă în aluat.
Bateți ouăle și vanilia. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită, răspândind uniform peste ananas.
Coaceți până când testerul introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți 10 minute, apoi inversați direct pe raft și răciți la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.