Ciocolata-Stout cu susul în jos tort de ananas ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 428 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, sare, sulițe de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 133 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru ananas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2
Strat: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tăiați ananasul în 18 sulițe, de 4 pe 1/2 inci. Dacă folosiți sulițe proaspete de ananas, tăiați-le la aproximativ acea dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Turnați untul topit într-o tavă de copt de 13 x 9 inci înclinată pentru a distribui uniform. Cu perie de patiserie, ungeți părțile laterale ale tigaiei cu o parte din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Presărați untul uniform cu zahăr brun, apoi aranjați sulițele de Ananas în 2 rânduri paralele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Pentru tortul cu ciocolată: aduceți stout la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecând ocazional pentru a preveni barbotarea. Gatiti pana se reduce la 1 cana, 10-12 minute. Reduceți căldura la mediu și amestecați untul și pudra de cacao. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul este omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Stout
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Bateți făina, zahărul brun, praful de copt și sarea împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Umăr
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Bateți amestecul puternic în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Stout
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se amestecă bicarbonatul de sodiu în zară până se dizolvă complet și se amestecă în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Bateți ouăle și vanilia. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită, răspândind uniform peste ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
10
Coaceți până când testerul introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți 10 minute, apoi inversați direct pe raft și răciți la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.