Tort De Ananas Cu Capul În Jos
Rhubarb ananas cu susul în jos tort este un lactate gratuit rețetă cu 15 porții. O porție conține 263 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână amestec de tort, jeleu de căpșuni, mămăligă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 21%. Încercați Tort De Ananas Cu Capul În Jos, Rubarbă Cu Susul În Jos Tort, și Rubarbă Cu Susul În Jos Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Într-un castron mediu, amestecați împreună ananasul, rubarba, zahărul alb, zahărul brun, gelatina și marshmallows.
Se toarnă uniform în fundul tigaiei pregătite. În același bol, pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului, înlocuind sucul de ananas rezervat cu cât mai multă apă din rețetă. se toarnă peste fructe și se întinde uniform.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Inversați tortul pe un platou de servire cât este încă cald sau tăiați-l în bucăți și întoarceți-l cu susul în jos când serviți.