Tort De Afine Cu Susul În Jos
Tortul cu afine cu susul în jos durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 2804 calorii, 48G de proteine, și 44G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, lapte, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert scump. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Tort Cu Merișor Cu Capul În Jos, Tort De Afine Cu Susul În Jos, și Tort Cu Merișor Cu Capul În Jos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de tort de 9 inci: ungeți cu generozitate fundul și părțile laterale ale unei tigaie de tort cu diametrul de 9 inci.
Faceți topping de caramel cu zahăr brun și unt: într-o cratiță mică, așezați 1/4 cană de unt și cele 3/4 căni de zahăr brun ambalat. La foc mediu, amestecați zahărul pe măsură ce untul se topește. Odată ce untul este topit și amestecat bine cu zahărul, nu mai amestecați și lăsați amestecul să fiarbă timp de aproximativ 15 secunde.
Se toarnă amestecul de zahăr brun în tigaie și se acoperă cu afine:
Se toarnă amestecul de unt de zahăr brun în tigaia pregătită pentru tort.
Întindeți merișoarele deasupra amestecului de unt de zahăr.
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele: Preîncălziți cuptorul la 350 F. Într-un castron mediu amestecați energic făina, praful de copt, sarea, scorțișoara, ghimbirul măcinat și cuișoarele măcinate.
Bateți untul, adăugați zahărul, adăugați ouăle, amestecați coaja: într-un castron separat, folosiți un mixer electric pentru a bate untul până se aprinde.
Adăugați zahărul și bateți împreună zahărul și untul până devin pufoase.
Adăugați ouăle pe rând, bătând după fiecare adăugare. Se amestecă coaja de portocală.
Alternați adăugarea amestecului de făină acru și smântână, apoi adăugați lapte:
Se amestecă o treime din ingredientele uscate în amestec. Bateți în jumătate din smântână.
Se amestecă încă o treime din ingredientele uscate.
Se amestecă smântâna rămasă. Bateți ingredientele uscate rămase și apoi laptele.
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace:
Se toarnă aluatul peste afine în tigaia pentru tort și se netezește suprafața.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se reduce focul de la 350 F la 325 F.
Coaceți până când un tester iese cu doar câteva firimituri umede și apăsând pe suprafață revine, 55 de minute până la o oră.
Tort rece în tigaie, alerga cuțit în jurul valorii de margine, rândul său, peste pe o farfurie de servire: tort rece în tigaie pe un raft timp de 10 minute.
Rulați un cuțit contondent în jurul marginii interioare a tigaiei pentru a slăbi tortul de pe părțile laterale ale tigaiei. Apoi întoarceți tortul pe un platou.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cranberry Upside Down Cake funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.