Tort De Afine Cu Piersici
Tortul cu afine de piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, afine, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Afine Cu Piersici, Tort De Afine Cu Piersici, și Tort de cafea cu afine și piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un robot de bucătărie până se combină.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Adăugați ou și vanilie și pulsați doar până când aluatul se aglomerează și începe să formeze o bilă, aproximativ 15 impulsuri.
Apăsați aluatul pe fund și uniform (aproximativ 1/4 inch grosime) până la partea superioară a tigaiei cu formă de arc, cu vârful degetelor înfăinate. Răciți patiseria în tigaie până când este fermă, aproximativ 10 minute.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Se macină 2 linguri de zahăr cu făină și tapioca în râșniță până când tapioca este pudră, apoi se transferă într-un castron mare și se amestecă restul de 6 linguri de zahăr.
Adăugați piersici, afine și suc de lămâie și aruncați ușor pentru a acoperi. Lingura se umple în patiserie și se coace, acoperită slab cu o foaie de folie, până când umplutura clocotește în centru și crusta este aurie, aproximativ 1 3/4 ore.
Transferați tortul în tigaie într-un raft și răciți-l, neacoperit, 20 de minute, apoi îndepărtați cu grijă partea tigaiei.
Se răcește tortul până la abia cald sau la temperatura camerei, apoi se taie în pene groase cu un cuțit ascuțit înainte de servire.
Patiseria poate fi făcută și presată în tigaie cu 1 zi înainte și răcită, învelită bine în folie de plastic.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de umplere.