Tort De Afine Cu Piersici

Tort De Afine Cu Piersici
Tortul cu afine de piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, afine, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Afine Cu Piersici, Tort De Afine Cu Piersici, și Tort de cafea cu afine și piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un robot de bucătărie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați ou și vanilie și pulsați doar până când aluatul se aglomerează și începe să formeze o bilă, aproximativ 15 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
AluatAluat
OuăOuă
4
Apăsați aluatul pe fund și uniform (aproximativ 1/4 inch grosime) până la partea superioară a tigaiei cu formă de arc, cu vârful degetelor înfăinate. Răciți patiseria în tigaie până când este fermă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se macină 2 linguri de zahăr cu făină și tapioca în râșniță până când tapioca este pudră, apoi se transferă într-un castron mare și se amestecă restul de 6 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați piersici, afine și suc de lămâie și aruncați ușor pentru a acoperi. Lingura se umple în patiserie și se coace, acoperită slab cu o foaie de folie, până când umplutura clocotește în centru și crusta este aurie, aproximativ 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Transferați tortul în tigaie într-un raft și răciți-l, neacoperit, 20 de minute, apoi îndepărtați cu grijă partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se răcește tortul până la abia cald sau la temperatura camerei, apoi se taie în pene groase cu un cuțit ascuțit înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
1
Patiseria poate fi făcută și presată în tigaie cu 1 zi înainte și răcită, învelită bine în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
2
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de umplere.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista