Tortul cu afine de piersici ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, afine, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Afine Cu Piersici, Tort De Afine Cu Piersici, și Tort de cafea cu afine și piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un robot de bucătărie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați ou și vanilie și pulsați doar până când aluatul se aglomerează și începe să formeze o bilă, aproximativ 15 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Aluat
Ouă
4
Apăsați aluatul pe fund și uniform (aproximativ 1/4 inch grosime) până la partea superioară a tigaiei cu formă de arc, cu vârful degetelor înfăinate. Răciți patiseria în tigaie până când este fermă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se macină 2 linguri de zahăr cu făină și tapioca în râșniță până când tapioca este pudră, apoi se transferă într-un castron mare și se amestecă restul de 6 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați piersici, afine și suc de lămâie și aruncați ușor pentru a acoperi. Lingura se umple în patiserie și se coace, acoperită slab cu o foaie de folie, până când umplutura clocotește în centru și crusta este aurie, aproximativ 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Suc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
4
Transferați tortul în tigaie într-un raft și răciți-l, neacoperit, 20 de minute, apoi îndepărtați cu grijă partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se răcește tortul până la abia cald sau la temperatura camerei, apoi se taie în pene groase cu un cuțit ascuțit înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
1
Patiseria poate fi făcută și presată în tigaie cu 1 zi înainte și răcită, învelită bine în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
2
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de umplere.