Tort De Afine Cu Pere
Pear Cranberry Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 416 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Pere De Afine, Tort cu pere-afine cu capul în jos, și Tort Cu Afine Și Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Tigaie pentru tort cu unt.
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea și condimentele.
Bateți împreună zahărul, uleiul, ouăle și vanilia cu un mixer electric până se combină bine.
La viteză mică, se amestecă în pere și afine, apoi se amestecă în amestec de făină până se încorporează.
Puneți aluatul în tigaie.
Coaceți până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Se răcește în tigaie 30 de minute, apoi se întoarce pe un raft și se răcește complet.
Aduceți smântâna, zahărul brun, siropul de porumb, vanilia, bețișoarele de scorțișoară și un vârf de sare la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând ocazional, apoi fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Rece glazura 5 minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară, apoi turnați glazura peste tort, lăsând câteva picături în jos.
* Tortul, fără glazură, poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat la temperatura camerei. * Tortul poate fi glazurat cu 3 ore înainte.