Tort De Afine Cu Pere

Tort De Afine Cu Pere
Pear Cranberry Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 416 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Pere De Afine, Tort cu pere-afine cu capul în jos, și Tort Cu Afine Și Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Tigaie pentru tort cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți împreună zahărul, uleiul, ouăle și vanilia cu un mixer electric până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
La viteză mică, se amestecă în pere și afine, apoi se amestecă în amestec de făină până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PerePere
5
Puneți aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se răcește în tigaie 30 de minute, apoi se întoarce pe un raft și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Aduceți smântâna, zahărul brun, siropul de porumb, vanilia, bețișoarele de scorțișoară și un vârf de sare la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând ocazional, apoi fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Rece glazura 5 minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară, apoi turnați glazura peste tort, lăsând câteva picături în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
* Tortul, fără glazură, poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat la temperatura camerei. * Tortul poate fi glazurat cu 3 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista