Pear Cranberry Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 416 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Pere De Afine, Tort cu pere-afine cu capul în jos, și Tort Cu Afine Și Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Tigaie pentru tort cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Condimente
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți împreună zahărul, uleiul, ouăle și vanilia cu un mixer electric până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
La viteză mică, se amestecă în pere și afine, apoi se amestecă în amestec de făină până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Făină Pentru Toate Scopurile
Pere
5
Puneți aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se răcește în tigaie 30 de minute, apoi se întoarce pe un raft și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Aduceți smântâna, zahărul brun, siropul de porumb, vanilia, bețișoarele de scorțișoară și un vârf de sare la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând ocazional, apoi fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Vanilie
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Rece glazura 5 minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară, apoi turnați glazura peste tort, lăsând câteva picături în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Dressing Japonez De Susan Preparat
1
* Tortul, fără glazură, poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat la temperatura camerei. * Tortul poate fi glazurat cu 3 ore înainte.