Tort De Afine-Ambrozie
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 130 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână straturi de tort cremă, garnituri: crenguțe de mentă, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort de ghimbir cu Ambrozie de afine glazurate, Tort Ambrosia, și Tort Ambrosia.
Instrucțiuni
Întindeți umplutura de afine-Ambrozie între straturi și deasupra tortului. Rezervați 1 1/2 căni glazură de brânză cremă și lăsați-o deoparte.
Întindeți glazura de brânză cremă rămasă pe părțile laterale ale tortului.
Combinați nucile pecan și nuca de cocos și apăsați pe părțile laterale ale tortului.
Lingura rămasă 1 1/2 cești cremă de brânză înghețată într-o pungă de decorare prevăzută cu un vârf de stea. Țeavă o margine în jurul marginilor de sus și de jos ale tortului. A se păstra la frigider sau a se congela, dacă doriți.
Garnisit, dacă se dorește.