Tort Cu Vârtej De Ciocolată-Mentă
O porție conține 273 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, sirop de porumb, culoare alimentară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Menta Ciocolata Vartej Coaja, Mentă Ciocolată Ganache Swirl Înghețată, și Tort Cu Vârtej De Ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.unsoare și făină tigaie cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Într-un castron mic, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză mare până când este netedă și pufoasă. Bateți în zahăr granulat, 1 lingură de făină, 1 ou, 1/8 linguriță extract de mentă și 3 picături de culoare alimentară până la omogenizare; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1/3 cană de făină, 1 cană de apă, untul și 2 ouă la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Se toarnă în tigaie. Lingura crema de branza de umplere peste aluat.
Coaceți 44 până la 52 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute. Întoarceți tigaia cu capul în jos pe suportul de răcire sau pe placa rezistentă la căldură; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți chipsurile de ciocolată și scurtați la foc mic, amestecând frecvent, până se topește; pus deoparte. Pentru glazură, amestecați zahăr pudră, 1/4 linguriță extract de mentă, 1 până la 2 picături de culoare alimentară, siropul de porumb și suficient din cele 3 până la 4 lingurițe de apă pentru a face o glazură groasă care poate fi ușor stropită.
Stropiți peste tort. Lingurați imediat ciocolata topită peste glazură într-un inel lat de 1/2 inch. Lucrând rapid, trageți scobitoarea prin ciocolată pentru a face vârtejuri. Se da la frigider pana la servire. A se păstra ușor acoperit la frigider.