Tort Cu Vârtej De Ciocolată-Mentă

Tort Cu Vârtej De Ciocolată-Mentă
O porție conține 273 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, sirop de porumb, culoare alimentară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Menta Ciocolata Vartej Coaja, Mentă Ciocolată Ganache Swirl Înghețată, și Tort Cu Vârtej De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.unsoare și făină tigaie cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Într-un castron mic, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză mare până când este netedă și pufoasă. Bateți în zahăr granulat, 1 lingură de făină, 1 ou, 1/8 linguriță extract de mentă și 3 picături de culoare alimentară până la omogenizare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Spray De CoptSpray De Copt
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1/3 cană de făină, 1 cană de apă, untul și 2 ouă la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în tigaie. Lingura crema de branza de umplere peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 44 până la 52 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute. Întoarceți tigaia cu capul în jos pe suportul de răcire sau pe placa rezistentă la căldură; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți chipsurile de ciocolată și scurtați la foc mic, amestecând frecvent, până se topește; pus deoparte. Pentru glazură, amestecați zahăr pudră, 1/4 linguriță extract de mentă, 1 până la 2 picături de culoare alimentară, siropul de porumb și suficient din cele 3 până la 4 lingurițe de apă pentru a face o glazură groasă care poate fi ușor stropită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
ScurtareaScurtarea
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Stropiți peste tort. Lingurați imediat ciocolata topită peste glazură într-un inel lat de 1/2 inch. Lucrând rapid, trageți scobitoarea prin ciocolată pentru a face vârtejuri. Se da la frigider pana la servire. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista