Tort Cu Unt-Rom
Unt-rom Pound tort este un fără gluten rețetă cu 16 porții. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 115 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, apă, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Tort Cu Unt-Rom, Tort De Unt Brun, și Tort De Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. grăsime și făină 12-Cupa canelat tub tort pan sau 10-inch înger alimente (tub) tort pan, sau spray cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, apă, smântână, unt, 1/4 cană ROM, coaja de portocală și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Într-un castron mic cu microunde, glazura cu microunde neacoperită pe mediu (50%) 15 secunde. Se amestecă 2 lingurițe de rom.
Se întinde deasupra tortului,permițând unora să stropească în jos.
Se presară cu nuci pecan. Depozitați ușor acoperit.