Tort Cu Unt-Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu unt-Pecan. O porție conține 274 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Pecan Cu Unt, Tort De Pecan Cu Unt, și Tort De Pecan Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți glazura; acoperiți și răciți.
Puneți ciocolata albă într-un castron.
Se toarnă apă clocotită peste ciocolată albă; se amestecă până se omogenizează. Puneți deoparte și lăsați să se răcească.
Ungeți 3 (9") cakepans rotunde; linie cu hârtie de ceară. Hârtie de ceară de grăsime și făină. Pune deoparte.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1 pe rând, bătând după fiecare adăugare până când sunt amestecate. Se amestecă ciocolata albă și vanilia.
Combinați laptele de unt și sifonul.
Adăugați făina în amestecul de unt alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu făină.
Se amestecă la viteză mică după fiecare adăugare până se amestecă.
Bateți albușurile de ou la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor în aluat.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 22 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
Întindeți glazura de unt-Pecan între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.
Garnisiți, dacă doriți. Păstrați tortul în frigider.