Tort Cu Unt De Ciocolată Cu Niveluri

Tort Cu Unt De Ciocolată Cu Niveluri
Tortul cu unt de ciocolată cu niveluri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1849 calorii, 20g de proteine, și 124g de grăsime. Pentru $ 3.97 pe portie, veți obține un desert care servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, extract de vanilan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ziua de ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, Tort ușor pentru copii: Tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată, și Tort Bumpy (tort de ciocolată cu cremă de unt de vanilie și Fudge de ciocolată) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Unt unul 4 de 3-inch tort pan, unul 6 de 3-inch tort pan și unul 8 de 3-inch tort pan. Tapetați fundul cu hârtie pergament și ungeți și făinați tigăile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
3
Cerneti faina, cacao, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
În vasul unui mixer electric echipat cu un accesoriu pentru palete, crema untul și zaharurile la viteză mare până la lumină, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Adăugați ouăle și vanilia și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
6
Combinați laptele de unt, smântâna și cafeaua. La viteză mică, adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ în treimi, începând cu amestecul de zară și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
7
Se amestecă aluatul numai până se amestecă.
8
Împărțiți aluatul între cele trei Tigăi și neteziți vârfurile cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului după cum urmează: pentru tigaia de 4 inci 45 până la 50 de minute sau până când o scobitoare iese curată; pentru tigaia de 6 inci 70 până la 75 de minute sau până când o scobitoare iese curată; iar pentru tigaia de 8 inci 85 până la 90 de minute sau până când o scobitoare iese curată . Răciți prăjiturile în tigăi timp de 10 minute fiecare pe un suport de răcire, îndepărtați cu grijă din tigăi și lăsați să se termine răcirea.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Așezați tortul de 8 inci pe o farfurie de servire, cu fața plată în sus. Înghețați partea superioară și laturile acelui strat cu cremă de unt.
11
Așezați tortul de 6 inci în centrul vârfului tortului de 8 inci, cu fața plată în sus și înghețați partea superioară și părțile laterale.
12
Așezați tortul de 4 inci în centrul vârfului tortului de 6 inci, cu fața plată în jos. Înghețați partea superioară și laturile acelui strat cu cremă de unt.
13
Întindeți uniform crema de unt rămasă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
14
Tăiați bomboanele de ciocolată și așezați-le într-un bol rezistent la căldură, așezat peste o tigaie care fierbe apă. Se amestecă până se topește și se lasă deoparte până se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
15
Amestecați albușurile de ou, zahărul, smântâna de tartru și sarea în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
16
Așezați vasul cu albușuri peste tigaia cu apă fierbinte și încălziți albușurile până când sunt calde la atingere, aproximativ 5 minute. Întoarceți vasul la mixerul electric și bateți la viteză mare timp de 5 minute sau până când bezea este rece și ține un vârf rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Adăugați untul, 1 lingură la un moment dat, în timp ce bateți la viteză medie. Răsturnați vasul, adăugați ciocolata topită, vanilia, espresso-ul și romul, dacă utilizați, și amestecați timp de 1 minut sau până când ciocolata este complet amestecată. Dacă crema de unt pare foarte moale, lăsați-o să se răcească și bateți-o din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari454Nuci de orice fel (tocate)1/4 linguriță coaja de lămâie mărunțită mărunt1/4 linguriță coaja de lămâie mărunțită mărunt4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizară, la temperatura camereizară, la temperatura camerei4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripudră de cacao bunăpudră de cacao bună596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricafea preparatăcafea preparată0(poate fi sau trece)crema de tartrucrema de tartru3(iarnă)rom închis, opționalrom închis, opțional1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirialbușuri de ou (4-5 ouă foarte mari), la temperatura camereialbușuri de ou (4-5 ouă foarte mari), la temperatura camerei4extra largesouă, la temperatura camereiouă, la temperatura camerei8286 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală3156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți3(poate fi sau trece)pulbere espresso instant, dizolvată în 1 1/2 lingurițe de apăpulbere espresso instant, dizolvată în 1 1/2 lingurițe de apă1(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare3156 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirizahăr brun deschis, ambalatzahăr brun deschis, ambalat340Nuci de orice fel (tocate)ciocolată semidulceciocolată semidulce2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirismântână, la temperatura camereismântână, la temperatura camerei3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(3 bețe) unt nesărat, la temperatura camerei(3 bețe) unt nesărat, la temperatura camerei680Nuci de orice fel (tocate)unt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei3(poate fi sau trece)extract de vanilie purăextract de vanilie pură4(poate fi sau trece)extract de vanilie purăextract de vanilie pură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista