Tort cu unt de arahide cu ciocolată cu Ganache dulce-amărui
Tort de unt de arahide cu ciocolată cu Ganache dulce-amăruie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 308 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciocolată dulce-amăruie, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu unt de arahide cu glazură Ganache de ciocolată dulce-amăruie, Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, și Tort Gigant De Ciocolată Cu Ganache De Ciocolată Dulce-Amăruie Și Edi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit; căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară. Acoperiți ușor hârtia de ceară cu spray de gătit; tigăi de praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Combinați cacao, 1/2 cană de apă clocotită și 1 uncie de ciocolată dulce-amăruie într-un castron mic, amestecând până se omogenizează; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Hârtie De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați 3/4 cană zahăr granulat, 1/2 cană zahăr brun închis și 1/4 cană unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați înlocuitor de ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
6
Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Combinați zeama, smântâna și 2 lingurițe de vanilie, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
9
Adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă amestecul de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
10
Puneți aluatul în tigăi pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
11
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Îndepărtați hârtia de ceară; aruncați. Răciți prăjiturile complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
13
Pentru a pregăti umplutura, așezați chipsurile într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut, amestecând la fiecare 15 secunde. Se răcește ușor. Îndoiți 1/4 cană de topping bătut în chipsuri topite. Repetați procedura de 7 ori cu restul de topping biciuit. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Pentru a prepara ganache, combinați 2/3 cană de zahăr granulat și următoarele 4 ingrediente (prin 2 uncii de ciocolată dulce-amăruie) într-o cratiță medie la foc mediu; se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana cand zaharul se dizolva si ciocolata se topeste, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
Suc De Lămâie, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
15
Se ia de pe foc. Se amestecă 1 linguriță de vanilie; se răcește complet. Se răcește 30 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
16
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; deasupra cu umplutură, întinzându-se până la margini.
17
Așezați stratul de tort rămas pe umplutură.
18
Întindeți ganache uniform deasupra tortului; lăsați să picure părțile laterale. Se răcește 20 de minute sau până când este setat.