Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată

Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 127 calorii. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză philadelphia, ciocolată semi-dulce a brutarului, amestec de prăjituri cu mâncare diavolului și alte câteva ingrediente, o puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 681 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide, și Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort w / unt de arahide glazura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în tigaie de 13x9 inci conform instrucțiunilor de pe pachet; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați unt de arahide; se amestecă bine. Se amestecă în 1 cană de bici rece; se întinde pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
5
Se amestecă cu biciul rece rămas; răspândit peste tort. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista