Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată
Această rețetă fără gluten servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 127 calorii. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză philadelphia, ciocolată semi-dulce a brutarului, amestec de prăjituri cu mâncare diavolului și alte câteva ingrediente, o puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 681 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide, și Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort w / unt de arahide glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în tigaie de 13x9 inci conform instrucțiunilor de pe pachet; se răcește complet.
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați unt de arahide; se amestecă bine. Se amestecă în 1 cană de bici rece; se întinde pe tort.
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se amestecă cu biciul rece rămas; răspândit peste tort. La frigider 1 oră.