Această rețetă face 25 de porții cu 265 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, lapte de unt, cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Cu Unt De Arahide, Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Unt De Arahide Fudge Bundt Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați făina, zahărul și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare de amestecare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Topiți margarina într-o cratiță grea; se amestecă cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați apă, zară și ouă, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Apă
Ouă
5
Gatiti la foc mediu, amestecand continuu pana fierbe amestecul.
6
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă, făinată, de 13 pe 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
9
Întindeți untul de arahide pe tortul cald. Se răcește complet timp de 30 de minute. Apoi întindeți glazura de ciocolată deasupra; tăiat în pătrate.