Tort Cu Ulei De Măsline: Ladi Tourta

Nevoie de un desert vegetarian? Tort cu ulei de măsline: Ladi Tourta ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 590 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, ouă, migdale albe și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Tort cu ulei de măsline cu ciocolată și clementină. Tortul meu, și Restaurant Stil usturoi și ierburi pâine scufundare ulei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de tort de 10 inci.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, zahărul, uleiul de măsline, laptele, lichiorul, sucul de portocale și coaja de lămâie. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea.
Se amestecă amestecul uscat în amestecul umed.
Bateți până se amestecă bine. Îndoiți migdalele.
Se toarnă amestecul în tigaia cu unt.
Așezați pe un suport pentru a se răci. Rulați un cuțit în jurul marginilor și așezați-l pe o farfurie.
Se presară cu zahăr pudră și se servește.