Tort Cu Trei Straturi De Nucă De Cocos

Tort Cu Trei Straturi De Nucă De Cocos
Tortul cu trei straturi de nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de lapte, iaurt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu trei straturi cu umplutură de brânză cremă de nucă de cocos, Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), și Tort Cu Banane Cu Trei Straturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți Tigăi rotunde de 3 (8 inci) cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Lingurați ușor făina cernută în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina cernută, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Combinați zahărul, untul și uleiul într-un castron mare și bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați albușuri de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
7
Combinați laptele și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
LapteLapte
8
Adăugați amestecul de făină în amestecul crem alternativ cu amestecul de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
9
Se toarnă aluatul de tort în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile de tort o dată pe blat pentru a îndepărta bulele de aer.
10
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe rafturi de sârmă și se scoate din tigăi. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 2/3 cană glazură pufoasă de nucă de cocos și se acoperă cu un alt strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Se întinde cu 2/3 cană glazură și se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Întindeți glazura rămasă peste partea superioară și laterală a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Se presara partea de sus a tort cu nucă de cocos. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista