Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute de petrecut în bucătărie, prăjitura cu susul în jos și ananas ar putea fi o rețetă excelentă lacto ovo vegetariană de încercat. Acest desert are 363 de calorii , 3 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Taste of Home are 33 de fani. Mergeți la magazin și luați scorțișoară măcinată, smântână, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 21% , acest fel de mâncare este destul de rău. Tort cu susul în jos cu ananas , Cel mai bun tort cu susul în jos cu ananas și Tort cu susul în jos cu ananas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun și untul; se întinde pe fundul unui 13x9-in uns. tava de copt. Acoperiți cu felii de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ananas
3 Căni De Cereale Crispix, Zdrobite
1/2 Până La 2/3 Cană De Brânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
4-1/2 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, Dezosată
Borcane De Halba
Chorizo Decojit Din Carcasă și Tăiat Cubulețe Fine
2
Așezați un afine întreg în centrul fiecărui ananas; presară merisoarele rămase în jurul ananasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1 Tub (7-1/2 Uncii) Biscuiți De Zară Refrigerați, Separați și Tăiați în Sferturi
3
Pentru tort, într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană De Brânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Lemn-dulce Roșu, împărțit
Borcane Cu 7 Ball® Sau Kerr® Pint (16 Oz) Cu Capace și Benzi
Echipamente pe care le vei folosi
Borcane De Halba
4
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie. Într-un alt bol, bateți făina, praful de copt, sarea, scorțișoara și ienibaharul; se adauga in amestecul smantana alternativ cu smantana, batand bine dupa fiecare adaugare. Îndoiți merișoare; lingura peste ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Zahăr Brun Deschis La Pachet (7,75 Oz)
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Pâine Pumpernickel Feliată Gros, Opțional
1 Tub (7-1/2 Uncii) Biscuiți De Zară Refrigerați, Separați și Tăiați în Sferturi
Inghetata Sau Frisca, Optional
3 Până La 6 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Nonpareils Argintii, Pentru Decorare
Pe Kilogram) și
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
Echipamente pe care le vei folosi
8 Căni De Sos De Roșii Preferat
Borcane De Halba
5
Coaceți 50-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; răsturnați pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Pastă Roșu, Albastru, Maro și Negru
Chorizo Decojit Din Carcasă și Tăiat Cubulețe Fine
6
Se serveste cald; dacă se dorește, se adaugă frișcă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "