Prajitura cu straturi de moca necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 541 de calorii , 5 g de proteine și 28 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Un amestec de shortening, cafea, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 27% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu moca cu umplutură de cremă de ciocolată și rom , Tort cu pandișpan de vanilie cu budincă de ciocolată și Mocha și Tort cu ciocolată cu Ganache .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați amestecul de prăjitură, cafeaua, uleiul și ouăle; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Preparată, La Temperatura Camerei, împărțită
1 Pachet Mâncare Diavolului Sau Amestec De Prăjitură Cu Ciocolată (dimensiune Obișnuită)
Mâncarea Diavolului Sau Amestec De Tort Cu Ciocolată (dimensiune Obișnuită)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 8 inci. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 5 minute; răsturnați pe un grătar de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Presărați fiecare prăjitură cu 1/4 cană fulgi de ciocolată; când s-a topit, întindeți ușor ciocolata peste prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Puneți prăjiturile la congelator.
6
Între timp, pentru glazură, într-un castron mare, cremă untul, shorteningul și zahărul de cofetă până devine ușor și pufos. Se amestecă cacao și se extrage. Bateți 5 linguri de cafea, câte 1 lingură, până devine ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Cafea Fierbinte Tare Caldă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hârtie De Orez
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Întindeți între straturi și peste partea de sus și părțile laterale ale prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Într-un cuptor cu microunde, topește fulgii de ciocolată și cafeaua rămasă; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
9
Se toarnă peste tort; răspândiți cu grijă deasupra, lăsându-i să picure pe părțile laterale.