Tortul cu strat galben cu glazură de vanilie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1029 calorii, 9g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, extract de vanillan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână, Tort cu strat galben cu glazură de ciocolată-smântână, și Tort Clasic Cu Strat De Vanilie Cu Glazură De Vanilie Mascarpone & R pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți două tigăi rotunde de 9 pe 2 inci și tapetați cu hârtie pergament; unt și praf cu făină. Într-un castron, amestecați cele 3 căni de făină, praful de copt și sarea. Într-o ceașcă, amestecați laptele cu vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Bol
3
Într-un mixer în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul la viteză medie până când este ușor și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați zahărul și bateți până devine pufos, 4 minute. Bateți ouăle, pe rând, răzuind vasul. Bateți ingredientele uscate în 3 loturi, alternând cu amestecul de lapte și răzuind vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Răsturnați aluatul în tigăi.
6
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 35 de minute, până când este elastic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați să se răcească timp de 15 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginilor și inversați pe un suport. Îndepărtați hârtia, întoarceți prăjiturile în poziție verticală și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
8
Într-un mixer în picioare prevăzut cu biciul, bateți untul și gălbenușul de ou la viteză medie-mare până când sunt cremoase. Bateți zahărul la viteză mică. Bateți smântâna, vanilia și sarea, apoi bateți la viteză medie-mare până devine pufos, cu 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Unt
Cremă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
9
Întindeți 1 cană de glazură peste un strat de tort și acoperiți cu al doilea strat; înghețați partea superioară și părțile laterale.