Tort cu strat de turtă dulce cu glazură de brânză cremă și fistic confiat
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 857 calorii, 10g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,78 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână făină pentru toate scopurile, ghimbir, guinness extra stout și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de crep cu fistic și glazură de brânză cremă de nucă de cocos, Tort cu strat de turtă dulce cu Kumquats confiate, și Tort Cu Strat De Banane Cu Glazură De Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.unt și făină trei tigăi de tort cu diametrul de 8 inci. Aduceți stout și melasă la fiert în cratiță medie grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Stout
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se ia de pe foc; se amestecă bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
3
Lăsați să stea 1 oră să se răcească complet.
4
Bateți făina și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți ouăle și ambele zaharuri într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți în ulei, apoi amestecul puternic. Treceți treptat amestecul de ouă în amestec de făină. Se amestecă ghimbirul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Stout
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
8
Coaceți până când testerul introdus în centrele de prăjituri iese curat, aproximativ 25 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi 15 minute. Inversați prăjiturile pe rafturi; rece. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați fiecare tort separat în plastic și păstrați-l la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.tapetați foaia mare de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă fisticul și siropul de porumb într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați zahăr și aruncați pentru a acoperi. Lucrând rapid, astfel încât zahărul să nu se topească, întindeți fisticul pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți până când fisticul este auriu pal, aproximativ 8 minute. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză, untul și coaja de portocală într-un castron mare până când este pufos. Bateți treptat în zahăr pudră. Înghețare rece 30 de minute.
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați 1 strat de tort, rotunjit în sus, pe platou.
3
Întindeți 3/4 cană glazură peste. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea rotunjită în sus, apoi se întinde 3/4 cană glazură. Se acoperă cu al treilea strat de tort, cu partea plată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Întindeți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se presara partea de sus a tort cu fistic confiate. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)