Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de trufe de ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1015 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 2,78 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați unt, coniac, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort cu strat de trufe de ciocolată albă și ciocolată, Tort de ciocolată cu glazură de Ganache și ouă de Paște cu trufe de ciocolată, și Tort Cu Trufe De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți două tigăi de jeleu de 15 pe 12 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament. Într-o cratiță medie, topiți 6 uncii de ciocolată tocată cu untul și vanilia la foc foarte mic, amestecând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți amestecul de ciocolată de pe foc și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4
Într-o cratiță mică, combinați cacao cu apa și aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Lăsați să se răcească ușor, apoi bateți amestecul în ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Bateți în Frache crme.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți ouăle întregi, gălbenușurile și ambele zaharuri la viteză medie până când sunt palide și pufoase, aproximativ 5 minute. Bateți în amestecul de ciocolată. Într-un castron mediu, bateți făina cu bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea și transferați-o într-o sită sau o sită. Cerneti ingredientele uscate si impaturiti-le in aluatul de tort cu o spatula mare pana se incorporeaza complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cernere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Întindeți aluatul uniform între tigăile pregătite și presărați cu restul de 4 uncii de ciocolată tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Coaceți prăjiturile în treimea inferioară și mijlocie a cuptorului timp de 25 până la 30 de minute, până când centrele izvorăsc înapoi când sunt presate ușor; deplasați tigăile la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Lăsați prăjiturile să se răcească complet în tigăi.
11
Într-un castron mediu așezat peste o cratiță medie cu apă clocotită, topiți ciocolata albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se ia de pe foc.
13
Se toarnă apa din cratiță și se șterge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Adăugați smântâna grea și untul în cratiță și încălziți până când untul se topește și apar bule mici în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
15
Bateți amestecul de smântână fierbinte în ciocolata albă. Puneți vasul într-un loc răcoros până când ganache-ul este suficient de ferm pentru a-și menține forma, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Într-o cratiță medie, încălziți crema până când apar bule mici în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
17
Puneți ciocolata tocată într-un vas termorezistent și turnați deasupra smântâna fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Lăsați să stea 2 până la 3 minute, până când ciocolata s-a topit, apoi bateți până se omogenizează. Puneți vasul într-un loc răcoros până când ganache-ul este suficient de ferm pentru a-și menține forma, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
19
Într-o cratiță medie, topiți ciocolata la foc foarte mic, amestecând frecvent. Într-o cratiță mică, amestecați împreună zahărul granulat, siropul de porumb, cacao și apă și aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De Orez
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
20
Se ia de pe foc și se amestecă coniacul și ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
21
Lăsați să se răcească complet, aproximativ 30 de minute.
22
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu un tel de sârmă, bateți untul la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
23
Adăugați amestecul de ciocolată răcit. La viteză mică, bateți zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
24
Decupați un dreptunghi de carton de 5 pe 11 inci.
25
Așezați o foaie de pergament sau hârtie de ceară peste fiecare tort și acoperiți cu o foaie plată de prăjituri sau o tăietură. Inversați prăjiturile și scoateți tigăile. Ținând hârtia atașată, tăiați fiecare tort într-un dreptunghi uniform de 15 pe 11 inci, apoi tăiați fiecare tort în trei dreptunghiuri de 5 pe 11 inci; veți avea 6 dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
26
Puneți o bucată mică de glazură de ciocolată pe dreptunghiul de carton și transferați un dreptunghi de tort pe el; desprindeți hârtia. Aceasta va fi baza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
27
Întindeți jumătate din ganache de ciocolată albă pe bază și deasupra cu un alt dreptunghi de tort; desprindeți hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
28
Întindeți jumătate din ganache de ciocolată neagră pe tort și acoperiți cu un alt strat de tort, decojind pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
29
Se întinde cu 1 1/4 căni de glazură de ciocolată. Repetați cu încă 2 straturi, decojind pergamentul de pe dreptunghiurile tortului și întinzându-le cu ganache de ciocolată albă rămasă și ganache de ciocolată neagră. Păstrați părțile laterale chiar și în timp ce construiți tortul netezindu-le cu o spatulă metalică pentru tort. Acoperiți cu dreptunghiul final al tortului și îndepărtați pergamentul. Înveliți părțile laterale și partea superioară a tortului cu un strat neted de glazură de ciocolată; refrigerați scurt pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Ciocolata Neagra
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
30
Întindeți glazura rămasă peste tort și garnisiți cu așchii de ciocolată. Transferați cu grijă tortul (pe baza sa de carton) într-un platou și dați-l la frigider până când este ferm. Folosind un cuțit fierbinte, tăiați tortul în felii în timp ce este rece și lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.