Tort Cu Strat De Trufe De Ciocolată

Tort Cu Strat De Trufe De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de trufe de ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1015 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 2,78 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați unt, coniac, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tort cu strat de trufe de ciocolată albă și ciocolată, Tort de ciocolată cu glazură de Ganache și ouă de Paște cu trufe de ciocolată, și Tort Cu Trufe De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Ungeți două tigăi de jeleu de 15 pe 12 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament. Într-o cratiță medie, topiți 6 uncii de ciocolată tocată cu untul și vanilia la foc foarte mic, amestecând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți amestecul de ciocolată de pe foc și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4
Într-o cratiță mică, combinați cacao cu apa și aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Lăsați să se răcească ușor, apoi bateți amestecul în ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Bateți în Frache crme.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți ouăle întregi, gălbenușurile și ambele zaharuri la viteză medie până când sunt palide și pufoase, aproximativ 5 minute. Bateți în amestecul de ciocolată. Într-un castron mediu, bateți făina cu bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea și transferați-o într-o sită sau o sită. Cerneti ingredientele uscate si impaturiti-le in aluatul de tort cu o spatula mare pana se incorporeaza complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CernereCernere
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Întindeți aluatul uniform între tigăile pregătite și presărați cu restul de 4 uncii de ciocolată tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ardei ArbolArdei Arbol
9
Coaceți prăjiturile în treimea inferioară și mijlocie a cuptorului timp de 25 până la 30 de minute, până când centrele izvorăsc înapoi când sunt presate ușor; deplasați tigăile la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Lăsați prăjiturile să se răcească complet în tigăi.
11
Într-un castron mediu așezat peste o cratiță medie cu apă clocotită, topiți ciocolata albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Se ia de pe foc.
13
Se toarnă apa din cratiță și se șterge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Adăugați smântâna grea și untul în cratiță și încălziți până când untul se topește și apar bule mici în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
15
Bateți amestecul de smântână fierbinte în ciocolata albă. Puneți vasul într-un loc răcoros până când ganache-ul este suficient de ferm pentru a-și menține forma, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
16
Într-o cratiță medie, încălziți crema până când apar bule mici în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
17
Puneți ciocolata tocată într-un vas termorezistent și turnați deasupra smântâna fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
18
Lăsați să stea 2 până la 3 minute, până când ciocolata s-a topit, apoi bateți până se omogenizează. Puneți vasul într-un loc răcoros până când ganache-ul este suficient de ferm pentru a-și menține forma, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
19
Într-o cratiță medie, topiți ciocolata la foc foarte mic, amestecând frecvent. Într-o cratiță mică, amestecați împreună zahărul granulat, siropul de porumb, cacao și apă și aduceți la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
20
Se ia de pe foc și se amestecă coniacul și ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
21
Lăsați să se răcească complet, aproximativ 30 de minute.
22
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu un tel de sârmă, bateți untul la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
23
Adăugați amestecul de ciocolată răcit. La viteză mică, bateți zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
24
Decupați un dreptunghi de carton de 5 pe 11 inci.
25
Așezați o foaie de pergament sau hârtie de ceară peste fiecare tort și acoperiți cu o foaie plată de prăjituri sau o tăietură. Inversați prăjiturile și scoateți tigăile. Ținând hârtia atașată, tăiați fiecare tort într-un dreptunghi uniform de 15 pe 11 inci, apoi tăiați fiecare tort în trei dreptunghiuri de 5 pe 11 inci; veți avea 6 dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
26
Puneți o bucată mică de glazură de ciocolată pe dreptunghiul de carton și transferați un dreptunghi de tort pe el; desprindeți hârtia. Aceasta va fi baza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
27
Întindeți jumătate din ganache de ciocolată albă pe bază și deasupra cu un alt dreptunghi de tort; desprindeți hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
28
Întindeți jumătate din ganache de ciocolată neagră pe tort și acoperiți cu un alt strat de tort, decojind pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Ardei ArbolArdei Arbol
29
Se întinde cu 1 1/4 căni de glazură de ciocolată. Repetați cu încă 2 straturi, decojind pergamentul de pe dreptunghiurile tortului și întinzându-le cu ganache de ciocolată albă rămasă și ganache de ciocolată neagră. Păstrați părțile laterale chiar și în timp ce construiți tortul netezindu-le cu o spatulă metalică pentru tort. Acoperiți cu dreptunghiul final al tortului și îndepărtați pergamentul. Înveliți părțile laterale și partea superioară a tortului cu un strat neted de glazură de ciocolată; refrigerați scurt pentru a seta glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
30
Întindeți glazura rămasă peste tort și garnisiți cu așchii de ciocolată. Transferați cu grijă tortul (pe baza sa de carton) într-un platou și dați-l la frigider până când este ferm. Folosind un cuțit fierbinte, tăiați tortul în felii în timp ce este rece și lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Ingrediente

2cp. legume (de exemplu, spanac)ceapăceapă1parmezan rasstropi de portocale sau zahăr portocaliustropi de portocale sau zahăr portocaliu113ardei habenerociocolată dulce, tocatăciocolată dulce, tocată283ardei habenerociocolată dulce, tocatăciocolată dulce, tocată283ardei habenerociocolată dulce-amară, tocată măruntciocolată dulce-amară, tocată mărunt1parmezan ras2 vârfuri de cuișoare măcinate2 vârfuri de cuișoare măcinate16creveți și cu veneAșchii de ciocolată dulce-amăruie și albă, pentru garniturăAșchii de ciocolată dulce-amăruie și albă, pentru garnitură1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr pentru cofetării, cernutzahăr pentru cofetării, cernut591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstropi colorate asortate sau zahăr coloratstropi colorate asortate sau zahăr colorat170ardei habenero2/3 ceasca CR2/3 ceasca CR3marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou3mari(parțial și)(parțial și)2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses3Crustă: firimituri de biscuiți graham1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)3151 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun deschiszahăr brun deschis1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață454ardei habenerount nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat1stickunt nesăratunt nesărat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de cacao neîndulcităpudră de cacao neîndulcită6Crustă: firimituri de biscuiți grahampudră de cacao neîndulcităpudră de cacao neîndulcită1parmezan rasextract de vanilie purăextract de vanilie pură591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm454ardei habenerociocolată albă, tocatăciocolată albă, tocată
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista