Tort Cu Strat De Portocale Cu Ocazie Specială

Tort Cu Strat De Portocale Cu Ocazie Specială
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu straturi de portocale cu ocazii speciale. Această rețetă servește 20. O porție conține 153 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, iaurt fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Ciocolată Cu Ocazie Specială, Tort Alb Cu Ocazie Specială, și Sănătos ocazie specială tort aromat vafe pentru unul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți fundul de 2 (8 sau 9 inci) Tigăi rotunde pentru tort cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei); linia de jos cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit și praf cu făină; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Cerneti impreuna 2 1/2 cani faina, praful de copt si sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Combinați iaurtul și următoarele 5 ingrediente (iaurt prin gălbenuș de ou) într-un castron mare; bate la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați 1 cană de zahăr și bateți bine. Adăugați treptat laptele, bătând la viteză medie-mică 2 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Bateți albușurile (la temperatura camerei) la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr, bătând amestecul până când încep să se formeze vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați amestecul de făină și amestecul de albuș de ou alternativ la amestecul de iaurt, bătând la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
7
Se toarnă aluatul în tigaie pregătită. Atingeți brusc tigaia o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți la 375 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Lăsați să se răcească în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei, folosind o spatulă metalică îngustă și întoarceți-vă pe grătar. Îndepărtați hârtia de ceară și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Feliați straturile de tort pe jumătate orizontal. Pentru a tăia uniform straturile de tort, introduceți scobitori în exterior, marcând mijlocul. Folosind un cuțit zimțat, feliați tortul de aproximativ 2 inci, folosind scobitorii ca ghid. Înfășurați o bucată lungă de ață dentară în jurul marginii prin tăietură; legați ata dentară o dată. Strângeți încet ața-va face o tăietură curată, chiar tăiată prin tort, împărțind-o în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
11
Așezați un strat, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie de servire.
12
Întindeți 2/3 cană umplutură de caise-portocale peste tort până la 1/2 inch de margine. Repetați procedura cu straturile de tort rămase și umplutura. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură de unt de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Notă: nu acoperiți părțile laterale ale tigailor cu spray de gătit. Tortul trebuie să se agațe de părți în timp ce se coace, ceea ce îi permite să crească mai sus și îi conferă o crustă mai fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
14
Notă: când separați ouăle, faceți-le pe rând într-o ceașcă de cremă și turnați albușurile în vasul de amestecare. Acest lucru vă împiedică să trebuiască să o luați de la capăt dacă se întâmplă să intre niște gălbenuș în Albi. Ouăle sunt mai ușor de separat chiar din frigider; cu toate acestea, pentru un volum mai bun, lăsați-le să ajungă la temperatura camerei înainte de a bate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
15
Notă: utilizați extracte reale de vanilie și portocale în loc de imitaion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
16
Notă: înfășurați tortul răcit în folie de plastic rezistentă, praf cu făină și apoi în folie de aluminiu rezistentă. Refrigerați până la 2 zile sau congelați până la 2 săptămâni. (Pentru a dezgheța, puneți tortul învelit la frigider peste noapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
17
Notă: pentru a tăia tortul în jumătate uniform, introduceți scobitori în exterior, marcând mijlocul. Folosind un cuțit zimțat, feliați tortul de aproximativ 2 inci, folosind scobitorii ca ghid. Înfășurați o bucată lungă de ață dentară în jurul marginii prin tăietură; legați ata dentară o dată. Strângeți încet ața-va face o tăietură curată, chiar tăiată prin tort, împărțind-o în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
18
Reglarea altitudinii mari: bateți albușurile până la vârfuri moi în loc de vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista