Tort cu strat de piersici și cremă

Tort cu strat de piersici și cremă
Piersicile și tortul cu strat de cremă necesită aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 379 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, conserve de piersici, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort cu strat de piersici, roșii și brânză de capră cu sos de piersici-busuioc, Tort de piersici și cremă, și Tort de piersici și cremă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați fundul numai a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci. Rezervați 8 felii de piersici pentru garnitură; acoperiți și refrigerați. În blender sau robot de bucătărie, așezați piersicile rămase. Acoperi; se amestecă până se face piure. Rezervați 1/4 cană de piersici amestecate pentru umplere; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, bateți piersicile amestecate rămase, amestecul de tort, uleiul, 1/4 cană frișcă și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă în tigăi.
4
Coaceți runde de 8 inci 31 până la 36 de minute, runde de 9 inci 26 până la 33 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; îndepărtați cu grijă din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de piersici amestecate și 1/4 cană de conserve de piersici până la amestecare. Puneți deoparte pentru umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, untul, lichiorul și doar suficient din cele 2 până la 4 linguri de frișcă cu lingură sau mixer electric la viteză mică până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
(din Cutie)(din Cutie)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
8
Întindeți umplutura de piersici peste strat până la 1/4 inch de margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
9
Într-un castron mic, amestecați 3 linguri de conserve de piersici; conservă cu grijă lingura în jurul marginii superioare a tortului, permițând unora să stropească în jos. Chiar înainte de servire, tăiați feliile de piersici rezervate pe lungime în jumătate; așezați deasupra tortului. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista