Tort cu strat de Pecan cu glazură de banane

Tort cu strat de Pecan cu glazură de banane
Tortul cu strat de Pecan cu glazură Bananan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 441 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 68 de cenți pe porție. 41 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, nuci pecan, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort cu strat de vanilie cu glazură de rom-ganache, Tort cu strat de mere-condimente cu glazură de vârtej de Caramel, și Tort cu strat de ciocolată și Espresso cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face tortul:Preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți două tigăi rotunde de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți împreună făina, praful de copt, sarea și scorțișoara. Pune deoparte.Bateți untul, zahărul granulat și zahărul brun până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
CeapăCeapă
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Se amestecă vanilia.Adăugați treptat amestecul de făină și amestecați până se combină. Se amestecă smântâna. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
5
Coaceți 22-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe sârmă rack.To faceți glazura: într-un castron mare, zdrobiți banana. Se amestecă untul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(carton Bloc)(carton Bloc)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați zahărul în 3-4 adaosuri și amestecați până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Așezați un strat de tort pe o farfurie de tort. Acoperiți partea superioară cu jumătate din glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Acoperiți partea superioară cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
8
Garnisiți, dacă doriți, cu nuci pecan.Prajitura la frigider pana se intareste glazura (1-2 ore) inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista